De Dameskamer

Stichting De Dameskamer

de Dameskamer

De Dameskamer is als tweedehands kledingwinkel op 1 december 2022 geopend. In het eerste jaar dat we open waren, hoorden we met regelmaat persoonlijke verhalen over de moeilijkheden waarin gezinnen kunnen belanden. Met onze eigen ervaringen in het opgroeien in een éénoudergezin met een alleenstaande moeder ontstond het idee om een stichting op te richten, om zo iets te kunnen betekenen voor alleenstaande moeders.

Stichting de Dameskamer is een kleine, informele en professionele non-profit organisatie, die onafhankelijk is maar wel afhankelijk van giften en donaties, en ontvangt geen steun van de overheid.

Met jouw bezoek aan onze winkel kun je de Stichting op verschillende manieren helpen:
• Door je kleding te doneren gaat een deel van de opbrengst bij verkoop naar Stichting de Dameskamer.
• Dameskleding, -schoenen en accessoires, mits in goede staat, kunnen een plekje krijgen in de winkel.
• Met je donatie van heren- en kinderkleding en schoenen zijn wij ook heel blij! Dit komt niet in de winkel, maar verkopen wij door ten behoeve van Stichting de Dameskamer.
• Ook kun je in plaats van de 50/50 formule bij verkoop van je bijzondere (merk)kleding kiezen voor een lager percentage, waarbij (een deel van) jouw opbrengst naar Stichting de Dameskamer gaat.

Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingdedameskamer.nl

Overige goede doelen

Een lokaal goed doel dat we steunen, is Stichting Egelopvang Roosendaal. Soms krijgen we ongebruikte verzorgingsproducten of kleine gebruiksvoorwerpen. Die staan in de winkel van De Dameskamer op de donatieplank  en worden verkocht voor €0,50. We zijn altijd blij met donaties voor op deze plank, die je bij ons kunt brengen. De opbrengst ervan doneren wij aan Stichting Egelopvang Roosendaal.

Scroll to Top
Open chat
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!