De Dameskamer

Over ons

Onze missie

Een fijne sfeer, dat vinden we belangrijk in De Dameskamer. Ruimte en tijd voor wat persoonlijke aandacht in een winkel met de looks van een boetiek. Gezelligheid, een kopje Fair Trade koffie of thee. Een sociale plek waar iedereen terecht kan.
De prijzen lopen behoorlijk uiteen, waardoor we voor elke beurs wat kunnen bieden.

In de kledingindustrie gaat veel mis in de wereld, dat weet iedereen. Door je ecologische voetafdruk wat te verkleinen, helpen we de wereld een handje door de kledingstapels wat minder snel te laten groeien. Mooie kleding hoeft niet nieuw te zijn, als je er zorgvuldig mee omgaat.

Stichting De Dameskamer

Stichting de Dameskamer is een kleine, informele en professionele non-profit organisatie, die onafhankelijk is maar wel afhankelijk van giften en donaties, en ontvangt geen steun van de overheid.

Stichting de Dameskamer gelooft in gelijkheid; in kansen, in deelname aan het leven, aan activiteiten, in belangrijk zijn, gezien worden. De doelgroep waarop wij ons richten zijn de alleenstaande moeders.

Goed doel

Een lokaal goed doel dat we steunen, is de Egelopvang in Roosendaal. Kleding die niet geschikt is voor de winkel, brengen we daar. Ook krijgen we soms ongebruikte verzorgingsproducten of andere kleine gebruiksvoorwerpen. Die staan op de donatieplank en verkopen we voor €0,50. Ook dat doneren we aan de Egelopvang.

@dedameskamer

De Dameskamer op Instagram

Scroll naar boven
Open chat
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!